Årets gang

window.open=NS_ActualOpen; window.open=NS_ActualOpen;

Januar: Vinterhygge og leg. Ude i al slags vejr – kælke, lege med sne.

Februar: Fastelavn holdes i fællesskab med skolen det meste af dagen.
Her er tøndeslagning og tilbud om sjove aktiviteter. På Fritten males fastelavnstønderne, og
børnene laver masker og pynt.
Besøg i Vinterferien fra venskabs SFO fra Nørremarkskolen, Vejle.

Marts/ April: Vi laver påskepynt og gækkebreve
Fritten Øst og Klubben øver til Hop og Rock festival.
Ugentlig løbetur.

Maj/juni: Modtagelse af nye børn i de 3 afdelinger "Fritten 54" Fritten Øst samt Klubben
Hop og Rock festival.
Fodboldturnering.

Juli:

Skolesommerferien.
I den 1 uge tager Klubben på Koloni musikfestival "Vilde Vulkaner" i Vordingborg.
SFO Fritten holder åben i hele juli måned. 2 af ugerne vil ske i samarbejde med Sjælsøskolen.
Der vil være personale med fra Fritten mellem kl. 8.00- 16.00. I den uge Fritten er på Sjælsøskolen og omvendt.

August/september:

Oktober: Efterårsferie med to heldagsture ud af huset.

Hvert år i efterårsferien tager 3. klasse på koloni i Vejle og bor hos Frittens Venskabskoloni.

November: Julegaveværksteder, hvor børnene har mulighed for at lave julegaver til hele familien.

December: Vi hygger og hygger. Vi laver julepynt og pynter op og bager så huset dufter af jul. Midt på måneden laver børnene Luciaoptog og serverer julegløgg og kage - med stor forældretilslutning. Sidste hverdag før jul holder børnene julefrokost på Fritten.