Skolebestyrelsen Høsterkøb Skole

Høsterkøb Skoles bestyrelse arbejder positivt og engageret med at udvikle skolen i tæt samarbejde med skolens medarbejdere, skoleledelsen og forældrene.

Bestyrelsen vælges for en periode af 4 år, med mulighed for suppleringsvalg efter to år.

Skolens forældre og andre interesserede er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Skolen løfter eleverne fagligt, personligt, socialt og undersøttter elevernes trivsel, så alle har en positiv skolegang med gode relationer og gode faglige resultater.