Indskrivning 2017 2018

Gå ind her til højre, Information om Indskrivning skoleåret 2017 - 2018
Der vil løbende blive opdateret med information om skolestart 2017.

Høsterkøb Skole, følg skolen på Facebook

Grønt flag 2016. tryk på flag

Nyheder, RSS

Mette Garde den 21-03-2017
    I næste uge sker det......

Vi laver helt nyt legeområde foran Forsamlingshuset og nyt Skoletorv mellem Øst- og 54-bygningen og
    glæder os meget til de to flotte nye områder snart står klar til brug.
    Det betyder at vi allerede torsdag går i gang med, at fjerne det nuværende gyngestativ.
    Mette Garde den 16-03-2017
    Kære alle,

Hurra Hurra,..så er Multibanen ved Høsterkøb Skole vedtaget og bliver en realitet - hvis alt går efter planen, er den klar til efteråret 2017.

Se vedhæftede pressemeddelse.
    Mette Garde den 06-02-2017
    Vedhæftet Nyhedsbrev februar 2017

Skolen løfter eleverne fagligt, personligt, socialt og undersøttter elevernes trivsel, så alle har en positiv skolegang med gode relationer og gode faglige resultater.