Film om Læringsmiljø på Høsterkøb Skole

Høsterkøb Skole, følg skolen på Facebook

Høsterkøb Skole i Projekt Udeskole udvalgt af UVM.

Nyheder, RSS

• Nyheder
    • Nye demonstrationsskoler søges
      Vil I arbejde med at udvikle udeskolepraksis med udgangspunkt i læringsmålstyret undervisning og med solid støtte fra en udeskolekonsulent?
    • Udeskole i Nationalpark Thy - film
      I denne lille film følger vi 4 klasse fra Bedsted Skole har udeskole. Det er ifølge eleverne både sjovt, lærerigt og giver lyst til mere.
  • Skolespring.dk
    • Skoleelever konkurrerer på vindbiler og robotkøretøjer
      Over 200 elever er samlet til to dages dyst på innovation, programmering og LEGO-biler ”Space Challenge er meget spændende, for det er meget anderledes end det, vi normalt laver i skolen. Jeg har fx lært at programmere robotter og få dem til at løse...
    • VIDEO: Se naturfagskonkurrencen Space Challenge
      Hør og se to elever og en lærer fortælle om motivationen og engagementet, og hvilken forskel naturfagskonkurrencen gør for læringen. (Skolespring beklager, at lyden er lidt forvrænget)
Ingen aktuelle opslag

Høsterkøb Skole er kendetegnet ved høj faglighed kombineret med god trivsel i et velfungerende fællesskab

Skolen løfter eleverne fagligt, personligt og socialt og undersøttter elevernes trivsel, så alle har en positiv skolegang med gode relationer og gode faglige resultater.

Gennem de sidste år har Høsterkøb Skole arbejdet med indsatsområderne: Målstyret undervisning, inklusion, IT, udeskole, klima & miljø samt medborgerskab.